Tudtad, hogy a 94%-a azoknak, akik már dolgoztak külföldön vagy újra kimenne külföldre dolgozni vagy most is épp ott van?

 

Ha ezen az oldalon jársz, akkor Téged foglalkoztat a külföldi munkavállalás, de valami miatt még mindig itthon vagy. Talán olyan kérdések merülnek fel Benned, hogy Neked való-e, hogy elég jó vagy-e hozzá, hogy elég jól beszéled-e a nyelvet? Mi lesz, ha segítségre szorulsz, hogyan kezdj hozzá…? Piackutatásunk is alátámasztotta, hogy a legtöbben azért nem vágnak bele a külföldi munkavállalásba, mert félnek tőle. Ez teljesen normális, hiszen minden ismeretlen félelmet szül. Addig, amíg ismeretlen… : ) Belevágni a nagyvilágba felkészültség nélkül valóban veszélyes. Van azonban megoldás a félelmeid legyőzésére!

Halmosi Ákos vagyok és pont tizenöt éve én is abban a cipőben jártam, amiben most TE! Böngésztem az újságokat, kerestem a neten a megfelelő külföldi munka ajánlatokat. Végigjártam a felkészülés, az állásinterjúzás és a külföldi munkavállalás minden zegzugát4 év külföldi munkavállalás után hazatértem és azóta is ezen a területen tevékenykedem. Sok száz fiatallal voltam és vagyok most is kapcsolatban a külföldi munkavállalásuk kapcsán.

Hogyan lehetsz sikeres a külföldi munkavállalásod során?

Nem üres kézzel, útlevél nélkül akarsz hazajönni? Az egyszerűbb utat kívánod bejárni az előléptetésedig?

 

A külföldi munkavállalás szabályai nagyon eltérőek a Magyarországon megszokott munkavégzés szabályaitól. Nem is próbálkozom azzal, hogy ezt pár mondatban összefoglaljam, hiszen ennél jóval hosszabb téma ez. A tapasztalataimat, amiket több, mint 10 évnyi munka és több ezer fiatal külföldi munkára való felkészítése során gyűjtöttem, megírtam egy könyvben. A Merj belevágni! Útmutató a sikeres külföldi munkavállaláshoz című könyvemben gyűjtöttem össze a témával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Röviden arról szól a könyv, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy sikeres legyél a külföldi munkavállalásod során.

A könyvből megtudhatod, hogy:

 

 • hogy Neked való-e és hogyan is kezdj hozzá,
 • hogy milyen gyakorlati ismeretekre lesz szükséged külföldön,
 • hogyan érdemes megtervezned a jövődet, hogy az valóra is váljon,
 • azt a 12 tipikus hibát, amit sokan elkövetnek és amivel nem csak hatalmas pénzt buknak de nem is lesznek sikeresek külföldön,
 • külföldi munkavállalásra való felkészülés 6 pontját, amelyen mindenképpen érdemes végigmenned mielőtt kiutazol,
 • hogy mi alapján döntsd el, hogy hova mész dolgozni és miért,
 • hogy miként tehetsz szert külföldön előléptetésre, hogy még többet keress még jobb munkával,
 • hogy melyek a külföldi munkavállalás alapszabályai,
 • hogyan tehetsz szert évi 5 milliós fizetésre szakirányú végzettség nélkül,
 • hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal kell szembesülnöd,
 • hogy pontosan mi a külföldi munkavállalás menete és mit kell tenned, hogy minél hamarabb külföldön dolgozhass,
 • és még sok egyéb információt, ami nagyon hasznos lehet a külföldi munkavállalásod kapcsán.

Röviden: egy útmutatót kapsz, amelyet ha betartasz, akkor komoly eséllyel nézel elébe egy igazán sikeres külföldi pályafutásnak.

Mit mondanak róla, akik már olvasták?

 

…ha hajat szeretnél vágatni fodrászhoz mész, ha külföldre szeretnél menni, egy olyan ember írását célszerű elolvasni, aki saját, valós tapasztalatait osztja meg veled. Ez az írás tökéletes példája ennek!

…amellett, hogy buzdít a külföldi munkára, felhívja a figyelmet a benne rejlő veszélyekre és segítséget ad a felmerülő problémák kezelésére.

Minden segítséget megad ahhoz, hogy a külföld ne egy rossz álommá váljon, hanem egy olyan lehetőséggé, melyet nem érdemes kihagyni!

…a személyes élményeket kiváló részletességgel mutatja be, amelyeket olvasva igazán átélhetjük az adott szituációkat és megérezhetjük a kinti munka kulisszatitkait.

A könyv mellé most kedvezmény is jár!

 

A Merj belevágni! Útmutató a sikeres külföldi munkavállaláshoz című könyvből megtudhatod, hogy mit kell tenned, hogy sikeres legyél külföldön.

Hogy mit nyerhetsz, ha profi módon felkészülsz a külföldi munkavállalásodra? Erről talán azok mesélhetnének leginkább, akik az újságokban havi rendszerességgel megjelenő cikkekben közölt átverések áldozataivá váltak, mert nem voltak hajlandóak időt és energiát fektetni például abba, hogy minimális nyelvtudásra tegyenek szert…. NE ess bele ezekbe a csapdákba TE is! Tanulj mások hibáiból és kerüld el a könnyű pénzt ígérő, gyors megoldásokat! Ezek leggyakrabban szépen becsomagolt átverések, amelyek utólag nagyon tudnak fájni…

Szóval, ha megvásárolod a könyvet, akkor nagyobb valószínűséggel viszed sikerre a külföldi munkavállalási terved, nagyobb eséllyel csípsz meg egy jobban fizető, Neked testhezállóbb pozíciót és könnyebben juthatsz majd előléptetéshez is.

A könyv mellé most 1000 forintos kupont is ajándékba kapsz, amelyet a vásárlástól számított 15 napon belül a Személyes Konzultációra tudsz felhasználni.

 

Nos, ezek után nézzük, mennyibe is kerül az a könyv, amelynek a segítségével sikeresen megtervezheted és kivitelezheted a külföldi munkavállalásod.

Mennyibe is kerül ez a könyv?

 

Ok, beszéljünk a pénzről. Külföldön 1 hét alatt a magyarországi havi minimálbért, vagy akár annak többszörösét is megkeresheted! Mennyit ér ez meg Neked? A Merj belevágni! Útmutató a sikeres állásinterjúhoz című könyv több, mint 10 év tapasztalatán és több mint 1.000 ember felkészítésén alapul. Ezt a tapasztalatot írtam le a könyvben. A közreműködésem nyomán külföldön dolgozó emberek átlagosan évi 5 millió forint felett keresnek. Ha tényleg tisztában akarsz lenni a külföldi munkavállalás alapjaival, hogy magabiztosan elkerülhesd a buktatóit és csak az igazán fontos dolgokra kelljen figyelned, akkor csak ez választ el a sikertől! Szóval, mennyit ér meg Neked az a tudás, ami ilyen jövedelemhez segíthet?

Bármekkora összegre is gondoltál, valószínűleg sokkal kevesebbe fog az Neked kerülni.

A Merj belevágni! Útmutató a sikeres külföldi munkavállaláshoz című könyv ára mindössze

2 990 Forint

 

Igen, ennyi. Mindössze egy mozizás ára választ el attól, hogy sikeresen vedd a külföldi munkavállalásod akadályait.

A kérdés igazából nem is az, hogy megéri-e? A kérdés az, hogy belevágsz-e!

ITT AZ IDŐ, rendeld meg most!