Tudtad, hogy a 94%-a azoknak, akik már dolgoztak külföldön vagy újra kimenne külföldre dolgozni vagy most is épp ott van?

 

Ha ezen az oldalon jársz, akkor mindössze egyetlen lépésre vagy attól, hogy külföldön munkába állhass. Úgyhogy ne kerülgessük a forró kását.

Ha beszéled a nyelvet és gyakorlattal vagy megfelelő szakképesítéssel is rendelkezel, akkor egyetlen igazán komoly akadályt kell sikeresen venned ahhoz, hogy betölthesd álmaid állását külföldön. Ez pedig nem más, mint az állásinterjú.

Mindössze ez az egy lépés választ el attól, hogy külföldön sok pénzt keress, átlagosan évi 5 millió forintot. Ugyanakkor jó ha tudod, hogy a külföldi munkavállalás kapcsán az állásinterjúk általában másként néznek ki, mint egy magyarországi állásinterjú esetén és elég egyetlen ponton is hibáznod ahhoz, hogy esélyed se legyen kijutni. Minden próbálkozás és erőfeszítésed hiábavaló, ha itt elbuksz.

Ám ha felkészült vagy, akkor innentől már kimondottan rövid idő alatt kijuthatsz külföldre dolgozni. Ebben tudok Neked segíteni!

Halmosi Ákos vagyok és pont tizenöt éve én is abban a cipőben jártam, amiben most TE! Böngésztem az újságokat, kerestem a neten a megfelelő külföldi munka ajánlatokat. Végigjártam a felkészülés, az állásinterjúzás és a külföldi munkavállalás minden zegzugát4 év külföldi munkavállalás után hazatértem és azóta is ezen a területen tevékenykedem. Sok száz fiatallal voltam és vagyok most is kapcsolatban a külföldi munkavállalásuk kapcsán.

Hogyan lehetsz sikeres egy külföldi munka állásinterjúján?

Csak egyszer akarsz állásinterjúzni, de sikeresen? Tudni akarod a leggyakoribb kérdéseket? Nem akarod, hogy mosolyogva elutasítsanak?

 

A külföldi munkavállaláshoz kapcsolódó állásinterjú másként néz ki, mint egy magyarországi munka esetében, és más szabályai vannak. Mindez három mondatnál jóval bonyolultabb és hosszabb, ezért a tapasztalataimat, ami több, mint 10 évnyi munkán és több ezer fiatal külföldi munkára való felkészítésén alapul, megírtam egy könyvben.  Az „5 Percben a jövőd!Útmutató a sikeres állásinterjúhoz” című könyvemben egy igen speciális, ám kiemelten fontos területre helyezem a hangsúlyt: Hogyan érd el, hogy behívjanak egy állásinterjúra és mit kell tenned, hogy ott kiemelkedően szerepelj? Azaz arról szól, hogy mit kell tenned, hogy felvegyenek. Se több, se kevesebb.

A könyvből megtudhatod, hogy:

 • milyen önéletrajzra van szükséged ahhoz, hogy esélyed legyen egy interjúra,
 • mi a jó önéletrajz 10 kritikus pontja,
 • melyek azok a hibák amelyek elkövetése esetén SOHA nem fognak behívni állásinterjúra,
 • milyen fotót válassz magadról, amivel jó benyomást tudsz kelteni,
 • mi az, amit mindenképpen szerepeltess az életrajzodban és mi az, amit semmiképp,
 • milyen ajánlólevelekre lesz szükséged,
 • miben más a külföldi munkavállaláshoz kapcsolódó állásinterjú bármilyen más interjútól,
 • melyek a leggyakoribb kérdések, amelyre előre fel kell készülnöd,
 • mi az, amit szigorúan TILOS az állásinterjún mondanod,
 • hogyan tehetsz jó benyomást az állásinterjún,
 • hogyan küszöbölheted ki a nyelvi nehézségeidet,
 • miben érdemes mást válaszolnod attól függően, hogy szárazföldi vagy hajós munkára jelentkezel.

Röviden: egy útmutatót kapsz, amelyet ha betartasz, akkor komoly eséllyel pályázol egy kiemelkedően jól fizető pozícióra külföldön.

A könyv mellé most számos kedvezményt is kapsz ajándékba, hogy garantált legyen a sikered!

 

Az “5 Percben a jövőd! Útmutató a sikeres állásinterjúhoz című könyvből megtudhatod, hogy mit kell tenned, hogy sikeres legyél az állásinterjún.

Hogy mit nyerhetsz, ha profi módon felkészülsz az állásinterjúdra? Erről talán azok mesélhetnének leginkább, akik az újságokban havi rendszerességgel megjelenő cikkek áldozataivá váltak… NE ess bele ezekbe a csapdákba TE is! Tanulj mások hibáiból és kerüld el a könnyű pénzt ígérő, gyors megoldásokat! Ezek leggyakrabban szépen becsomagolt átverések, amelyek utólag nagyon tudnak fájni…

Szóval, ha megvásárolod a könyvet, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel veszed sikeresen az állásinterjú akadályát, jutsz ki külföldre és nagyobb eséllyel csípsz meg egy jobban fizető, Neked testhezálló pozíciót.

A könyv mellé most 1000 forintos kupont is ajándékba kapsz, amelyet a vásárlástól számított 15 napon belül a Személyes Konzultációra tudsz felhasználni.

 

Nos, ezek után nézzük, mennyibe is kerül az a könyv, amelynek a segítségével sikeresen veheted a külföldi munkavállalásod utolsó itthoni akadályát.

Mennyibe is kerül ez a könyv?

 

Ok, beszéljünk a pénzről. Külföldön 1 hét alatt a magyarországi havi minimálbért, vagy akár annak többszörösét is megkeresheted! Mennyit ér ez meg Neked? Az 5 Percben a jövőd! Útmutató a sikeres állásinterjúhoz című könyv több, mint 10 év tapasztalatán és több mint 1.000 ember felkészítésén alapul. Ezt a tapasztalatot írtam le a könyvben. A közreműködésem nyomán külföldön dolgozó emberek átlagosan évi 5 millió forint felett keresnek. Ha tisztában vagy a külföldi munkavállalás alapjaival és buktatóival, akkor igazából csak ez választ el a sikertől! Szóval, mennyit ér meg Neked az a tudás, ami ilyen jövedelemhez segíthet?

Bármekkora összegre is gondoltál, valószínűleg sokkal kevesebbe fog az Neked kerülni.

Az “5 Percben a jövőd! Útmutató a sikeres állásinterjúhoz” ára mindössze

2 990 Forint

 

Igen, ennyi. Mindössze egy mozizás ára választ el attól, hogy sikeresen vedd a külföldi munkavállalás állásinterjúját és munkába állhass.

A kérdés igazából nem is az, hogy megéri-e? A kérdés az, hogy belevágsz-e!

ITT AZ IDŐ, rendeld meg most!

STOP! Hagyd abba az olvasgatást a külföldi munkáról!

...és tedd meg az első lépést, ami tényleg közelebb visz hozzá. Csak akkor, ha komolyan gondolod!

Mi sem szeretjük a SPAM üzeneteket, ezért nem is küldünk Neked ilyet! Az adataidat kizárólag a Merj belevágni! projekt kapcsán, kapcsolatfelvétel céljából használjuk.

STOP! Hagyd abba az olvasgatást a külföldi munkáról!

...és tedd meg az első lépést, ami tényleg közelebb visz hozzá. Csak akkor, ha komolyan gondolod!

Mi sem szeretjük a SPAM üzeneteket, ezért nem is küldünk Neked ilyet! Az adataidat kizárólag a Merj belevágni! projekt kapcsán, kapcsolatfelvétel céljából használjuk.