Tudtad, hogy a 94%-a azoknak, akik már dolgoztak külföldön vagy újra kimenne külföldre dolgozni vagy most is épp ott van?

Ha ezen az oldalon jársz, akkor mindössze egyetlen lépésre vagy attól, hogy külföldön munkába állhass. Úgyhogy ne kerülgessük a forró kását.

Ha beszéled a nyelvet és gyakorlattal vagy megfelelő szakképesítéssel is rendelkezel, akkor egyetlen igazán komoly akadályt kell sikeresen venned ahhoz, hogy betölthesd álmaid állását külföldön. Ez pedig nem más, mint az állásinterjú.

Mindössze ez az egy lépés választ el attól, hogy külföldön sok pénzt keress, átlagosan évi 5 millió forintot. Ugyanakkor jó ha tudod, hogy a külföldi munkavállalás kapcsán az állásinterjúk általában másként néznek ki, mint egy magyarországi állásinterjú esetén és elég egyetlen ponton is hibáznod ahhoz, hogy esélyed se legyen kijutni. Minden próbálkozás és erőfeszítésed hiábavaló, ha itt elbuksz.

Ám ha felkészült vagy, akkor innentől már kimondottan rövid idő alatt kijuthatsz külföldre dolgozni. Ebben tudok Neked segíteni!

Hogyan lehetsz sikeres egy külföldi munka állásinterjúján?

Csak egyszer akarsz állásinterjúzni, de sikeresen? Tudni akarod a leggyakoribb kérdéseket? Nem akarod, hogy mosolyogva elutasítsanak?

A külföldi munkavállaláshoz kapcsolódó állásinterjú másként néz ki, mint egy magyarországi munka esetében, és más szabályai vannak. Mindez három mondatnál jóval bonyolultabb és hosszabb, ezért a tapasztalataimat, ami több, mint 10 évnyi munkán és több ezer fiatal külföldi munkára való felkészítésén alapul, megírtam egy könyvben.  Az „5 Percben a jövőd!Útmutató a sikeres állásinterjúhoz” című könyvemben egy igen speciális, ám kiemelten fontos területre helyezem a hangsúlyt: Hogyan érd el, hogy behívjanak egy állásinterjúra és mit kell tenned, hogy ott kiemelkedően szerepelj? Azaz arról szól, hogy mit kell tenned, hogy felvegyenek. Se több, se kevesebb.

A könyvből megtudhatod, hogy:

 • milyen önéletrajzra van szükséged ahhoz, hogy esélyed legyen egy interjúra,
 • mi a jó önéletrajz 10 kritikus pontja,
 • melyek azok a hibák amelyek elkövetése esetén SOHA nem fognak behívni állásinterjúra,
 • milyen fotót válassz magadról, amivel jó benyomást tudsz kelteni,
 • mi az, amit mindenképpen szerepeltess az életrajzodban és mi az, amit semmiképp,
 • milyen ajánlólevelekre lesz szükséged,
 • miben más a külföldi munkavállaláshoz kapcsolódó állásinterjú bármilyen más interjútól,
 • melyek a leggyakoribb kérdések, amelyre előre fel kell készülnöd,
 • mi az, amit szigorúan TILOS az állásinterjún mondanod,
 • hogyan tehetsz jó benyomást az állásinterjún,
 • hogyan küszöbölheted ki a nyelvi nehézségeidet,
 • miben érdemes mást válaszolnod attól függően, hogy szárazföldi vagy hajós munkára jelentkezel.

Röviden: egy útmutatót kapsz, amelyet ha betartasz, akkor komoly eséllyel pályázol egy kiemelkedően jól fizető pozícióra külföldön.

Mennyi is valójában az ajándékod értéke?

Hiszen az ajándék NEM CSAK a könyv maga...

Ok, beszéljünk a pénzről. Külföldön 1 hét alatt a magyarországi havi minimálbért, vagy akár annak többszörösét is megkeresheted! Mennyit ér ez meg Neked?

Az 5 Percben a jövőd! Útmutató a sikeres állásinterjúhoz című könyv több, mint 10 év tapasztalatán és közel 2.000 ember felkészítésén alapul. Ezt a tapasztalatot írtam le a könyvben. A közreműködésem nyomán külföldön dolgozó emberek átlagosan évi 5 millió forint felett keresnek. Ha tisztában vagy a külföldi munkavállalás alapjaival és buktatóival, akkor igazából csak ez választ el a sikertől! Szóval, mennyit ér meg Neked az a tudás, ami ilyen jövedelemhez segíthet?

Az 5 Percben a jövőd! Útmutató a sikeres állásinterjúhoz című könyv ára 2,990 forint lenne… de ezt most ajándékba kapod!

Gondold csak végig: lesz egy profi önéletrajzod, megtudod, hogy milyen kérdésekre számíthatsz és azt is, hogy azokra milyen válaszokat adj. Mit gondolsz, így nagyobb eséllyel indulsz neki az állásinterjúdnak?

A kérdés igazából nem is az, hogy megéri-e? A kérdés az, hogy belevágsz-e!

ITT AZ IDŐ, rendeld meg most! Nem fogod megbánni, garantálom!